Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 27.3.2015 u Brendovi od A-Z, Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

1.dio: Nije Chloé poput Chloé

1.dio: Nije Chloé poput Chloé

„Koju sam to isprobala? Ako imate osjećaj, da u svijetu nisu upoznati sa Chloe, prevariti ćete se. Pamtiti, koja je koja, kakvu imaju boju i glavno kako miriše, je može se reći nadljudski napor. Možemo sada napraviti malo reda u svijetu Chloe. U prvom dijelu ćemo pobliže predstaviti prvobitnu i novu bočicu Chloe iz 2008. godine.

Chloé Chloé

620946609-chloe-chloe-edp

 • koncentracija: eau de parfum
 •  boja: ružičasto-beđ, bočica je ukrašena staroružičastom mašnom
 •  predstavljen na tržište: 2008

Svjetlo dana je ova ljepotica ugledala 2008. godine. Chloe Chloe je veoma profinjeni cvjetni miris, u kojem se najintenzivnije osjete tonovi ruže, koje dopunjuju cvjetovi frezije i jasmina. Veoma bogati sastojak je sapunasta baza.

Odmah od samog početka je u svijetu parfema dobila veoma snažnu zajednicu fanova i nemate se čemu čuditi. Kada biste tapkali u parfumeriji i ne biste znali koji parfem kupiti kao dar, sa Chloe Chloe u tom slučaju nemožete pogriješiti. Miriše poput ljiljana, romantično i nježno, nosiv je bilogdje i bilokada.

Chloé Chloé Eau de Toilette

 • 331272542-chloe-eau-de-toilettekoncentracija: eau de toilette
 • boja: svijetlo žuta, bočicu ukrašava mašnica prljavo bijele boje
 • predstavljena na tržište: travanj 2009

Isto kao i njena intenzivnija sestra, bazu stvara ruža. Opet se radi o cvjetnom mirisu, koji je obogaćen zelenim drvenastim tonovima. Ujedno se i zbog njih razlikuje od verzije eau de parfum. Lagane voćne podnote obogaćene su zelenim drvenastim tonovima. Upravo oni ga razlikuju od verzije eau de parfum. Lagane voćne podnote mandarine i lubenice ga čine mnogo prozračnijim i svježijim. Na početku oštriji uvod postupno prelazi u poznatu sapunastu bazu sa ružom. Iako se radi o koncentraciji eau de toilette, izdržljivost je savršena.

Chloé Intense

1423091540-chloe-chloe-intense

 • koncentracija: eau de parfum

 • boja: žuta, bočica je ukrašena tamno sivom mašnicom

 • predstavljen na tržište: veljača 2010

Isto kao njegov predhodnik i Chloe Intense na glavnoj pozornici postava je ruža i sapunasti tonovi. Kao što i sam naziv govori, glavni sastojci su stvarno intenzivni. Preporučamo ga najprije isprobati. Ako niste obožavateljica sapunastih mirisa, tada biste trebali rađe posegnuti za Chloe Chloe. Svakako će Vas iznenaditi. Oštrina i pikantnost dolaze iz ružičastog papra. Chloé Intense nije toliko cvjetni miris kao njegovi predhodnici.

Chloé L´Eau de Chloé

1916721757-chloe-l´eau-de-chloe

 • koncentracija: eau de toilette
 • boja: svjetlo zelena, bočicu ukrašava svijetlo zelena mašnica
 • predstavljen na tržište: veljača 2012

Konačno jedan koji se stvarno razlikuje od ostalih. Ako volite miris pačilija, tada biste ovu Chloe L’Eau de Chloe trebali isprobati. Iako bazu stvara kraljica cvijeća – ruža, tvorci očito nisu štedili na pačulijem. Kako stvarno miriše pačulij? Isto kao i sama priroda – zemlja, voda, zelena šuma. Limuni u pozadini pobuđuju svježu ljetnu limunadu. Chloé L´Eau de Chloé je poput orešene proljetne livade, koja se sprema procvasti.

Chloé Roses de Chloé

1003587588-chloe-roses-de-chloe

 • koncentracija: eau de toilette

 • boja: svijetlo nježno crvena, bočicu ukrašava mašnica iste boje

 • predstavljen na tržište: 2013

Kao stvoren za ljubiteljice ruža. Zatvorite oči i sa Chloe Roses de Chloe imati ćete osjećaj, da mirišete pravu crvenu ružu. Sličnih parfema nije puno.

Jedna ruža je ništa“ rekli su tvoritelji ovog mirisa i u bočicu nagurali cijeli buket. Magnolija sa mrvicom bergamota pridaje mirisu ženstvenost. Svježi, mladenački miris zadovoljiti će čak i najzahtjevnije noseve. Ako ste romantičarka tijelom i dušom, Roses de Chloe je kao stvorena za Vas.

[Total: 1    Average: 5/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This