Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 23.3.2015 u Svijet mirisa, Ženski parfemi | 0 komentara

Divlji i grabežljivi ženski mirisi

Divlji i grabežljivi ženski mirisi

Divlji i grabežljivi ženski mirisi

Nijedna žena ne želi biti sama na večer. Probudite u sebi zvijer i pođite u lov još večeras! Isprobajte jedan od ova dva parfema, koji su bili stvoreni za uspješne žene i nude divlje večeri u dvoje.

Bajna i samouvjerena Cartier La Panthere

Ženski parfem Cartier La Panthere savršeno dopunjuje izgled svoje izabranice. Idealni je ljubimac za samouvjerene i uspješne žene, koja se ne boji ići „protiv struje“ da bi ostvarila svoj cilj. Njen karakter će ju rađe privući crvenom ružu, začešljanoj kosi u punđu i zavodljivoj seksi haljini.

Bočica sa licem pantere simbolizira eleganciju, nezavisnost i buntovnicu. U sebi skriva zvijer sa prirodnim smislom za eleganciju, koja isto kao i pantera ponekad može izvući kandže.

1672936930-cartier-la-panthere

Sastojci:
Početak: jagoda, rabarbara, sušeno voće
Srce: gardenija
Baza: mošus,
hrastova mahovina

Početak mirisa Cartier La Panthere miriše na voće – jagodu i rabarbaru na početku nećete mnogo osjetiti. Da se tonovi ovog mirisa počnu prožimati potrebno je neko vrijeme. Započinje sušenim voćem i odražava temelj cijelog parfema – hrastova mahovina, koja stvara čvrstu i stabilnu podlogu. Cvjetovi gardenije nadziru se do kraja mirisa i prati miris od početka. U toplijim proljetnim danima ili u doba babljeg ljeta najviše se nadziru voćni tonovi. Tada se miris čini svježiji. Miris se može činiti malo težim.

Cartier La Panthere lze možemo karakterizirati kao chypre – cvjetni miris, ali neki ga nazivaju i chypre – voćnim. Dakako riječ je o odličnom parfemu koji možete nositi cijeli dan u proljeće i jesen, ali njegovi tipično Cartierovski tonovi mošusa, slatkoća i pudrasti finiš neće razočarati ženu ni u hladnim zimskim danima.

Grabežljivi ženski parfemi Roberto Cavalli Nero Assoluto

Miris Cartier La Panther svoje srce zvijeri skriva u obliku elegancije, ženski parfem Roberto Cavalli Nero Assoluto ne treba kamuflažu. On je animalni, egzotični poput bengalskog tigra sa oštrim očnjacima. Upravo savršen za žene, koja voli biti zamjećena već od samog početka kada uđe kroz vrata. Tigraste pruge se nalaze na kutiji i čepu mirisa.

803539459-roberto-cavalli-nero-assoluto

Sastojci:
Početak: orchideja
Srce: vanilija
Baza: drvo ebanovine

A kakav je zapravo ovaj animalni miris? Baza započinje tonovima orhideje. Zahvaljujući slatkoj orhideji mirisa pripada u obitelj orijentalno – cvjetnih mirisa. U bazi ženskog mirisa Nero Assoluto se sakriva drvo ebanovine. Cijelo srce se sastoji od mirisa slatke i veoma česte vanilije. Često se i kaže da su najzavodljiviji mirisi teški začinjeni mirisi, jer iako se sa drvima nemože postići željena dubina, kod ovog mirisa to ne vrijedi. Drvo ebanovine će biti dobra alternativa za žene, koje nemaju ništa protiv teških mirisa. Većinom ga možete pronaći u ekskluzivnim niche mirisima, jer je tamnije i tajanstveno.

Ženski parfem Roberto Cavalli Nero Assoluto možete bez brige nositi na večer i tijekom dana. Njegova izdržljivost je izvrsna. Rafinirani je i senzualni miris, zahvaljujući kojem ćete uspješno pokazati svoj osobni šarm.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This