Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 24.3.2015 u Brendovi od A-Z, Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

Intenzivni cvjetni miris Kenzo Ca Sent Beau

Intenzivni cvjetni miris Kenzo Ca Sent Beau

Jednom davno se u maloj riječici rodio poetični miris Kenzo Ca Sent Beau. Volite cvijeće? Zaboravili ste na klasične cvjetne mirise, koje možete susresti na svakom koraku. Isprobajte pronicljive i jedinstvene parfeme Kenzo Ca Sent Beau.

Inspiracija i dizajn

Pojavom mirisa Kenzo Ca Sent Beau godine 1989. je zaslužan nitko drugi nego Kenzo Takada. Svojim parfemom odražava francuski šarm i japanski osjećaj za čistoću i jednostavnost, po kojem su svi njegovi mirisi toliko karakteristični. Dizajn bočice predstavlja opojno cvijeće koje cvate na plaži, koja simbolizira japanski feng shui. Glatki kamenčići imitiraju putovanje eteričnog cvijeća.

897303407-kenzo-ca-sent-beau

Sastojci:
Početak: mandarina, magnolija, gardenija
Srce: tuberoza, ylang-ylang, ruža, jasmin, šljiva, breskva, kardamon, korijander
Baza: ambra, pačulij, vetiver, vanilija

Jedinstveni miris Kenzo Ca Sent Beau

Radi se o stvarno originalnom mirisu, sa kojim se toliko često ne susrećemo. Započinje sapunasto, ali bez straha, nije toliko oštar. Više bih ga svrstala među profinjene sapunaste, koji me asociraju na bezbrižna ljeta kod bake kada sam bila mala. Njegovi pronicljivi, lagani nostalgični svježi mirisi citrusa, iz njih izniču note slatke mandarine i afričkog narančinog cvijeta.

1513680635-tuberoza

Istovremeno se osjeti pomalo lagani drvenasti svježi vetiver. Cijeli miris se okreće oko tuberoze, cvjeće, njegovi bijeli cvjetovi imaju težak intenzivni miris. Buket je medasto sladak i nosi svoj tipični cvjetni miris. Za one od Vas, koji neznaju za tuberozu, niti da je toliko snažna, radi se o jednom od najznačajnijih i najskupljih mirissnih esencija. Ekstrakt iz cvijeća, tkz. apsolutna esencija, koristi se u o onim najluksuznijim parfemima.

U Kenzo Ca Sent Beau nije tuberoza toliko ekstremna, u cijelosti ne sakriva ostale sastojke, ali nije nježna. Rekla bih da je Kenzo Takada dobio zlatnu sredinu. Srce se sastoji iz karanfila, šumskih ljiljana i korijandera. Baza, koja dodaje mirisu potrebnu dubinu i izdržljivost, je u Ca Sent Beau stvorena je od ambre, vetivera i pačulija.

Koliko košta intenzivni miris Kenzo Ca Sent Beau?

Kenzo Ca Sent Beau je cvjetni orijentalni miris sa voćnim akcentom, opojan i izražajan. Svojim intenzitetom ima potencijal da se uvrsti među mirise od kojih boli glava (kao napr: Lancome Poeme). Pogodan je za hladnije vrijeme, ali dao bi se nositi i u ljeto. U oba slučaja vrijedi jedno pravilo – nemojte ga nositi tamo gdje ljudi neće imati zraka. Izdržljivost je odlična. Potrebna mi je samo jedna aplikacija u jutro i do večera ga mogu osjetiti.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This