Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 30.3.2015 u Parfemi, Svijet mirisa | 0 komentara

Kako miriše Azija

Kako miriše Azija

Nedavno sam imala jedinstvenu priliku okusiti kako miriše daleka Azija, posebno Južna Koreja. Lagano iskoristila svoj položaj, pa sam uzela i nekoliko darova. Saznajte i Vi, kako žive ljudi u Seoulu i kakve su njihove navike.

Dragi i uvijek nasmijani Korejci

Zaboravite na nervozne „kravate“, koje se premještaju iz jednog nebodera u drugi. Korejci su narod veoma miran i miroljubivi. Sve mora biti savršeno a to vrijedi za parfeme i kozmetiku. Perfekcionizam se osjeti na svakom koraku. Kod posjeta lokalnoj parfumeriji odmah ćete zapaziti jednostavnost dizajna u cijelom prostoru. Sve je elegantno i luksuzno. Čak i jeftina sjenila za oči ovdje izgledaju kao kozmetički dragulj, koji morate imati pod svaku cijenu.

Parfemi Annayake Shiroi i Kuroi

Japanska marka Annayake predstavlja novo izdanje mirisa, koji je predstavljen u jednostavnoj elegantnoj bočici. Muška verzija u crnoj bočici dopunjuje se sa bijelom varijantom za žene poput jing i janga. Izdanje Kuroi i Shiroi, koje su bile predstavljene na tržište 2014. godine. Odražava različitosti i zajedničko između muškarca i žene.

175401612-annyake

Parfemi Annyake Kuroi a Shiroi (izvor: bit.ly/1yV33fO)

Tamni miris Kuroi se otvara intenzivnim mirisom citrusa u mješavini sa slatkom tortom i pikantnim paprom. Kombinacija aromatičnih začina i tradicionalnog japanskog čaja stvaraju muževnu simbiozu sa ambrom. Kuroi se prodaje u bočici koju tvori crno lakirano staklo kao 100ml Eau de Parfum.

Ženska varijanta Shiroi u sebi skriva profinjenost i eleganciju u čistoj bijeloj bočici. Sastojci se otvaraju šumivim mirisom neroli i mandarine iznad cvjetnog srca koje čine bijelo cvijeće, ruže i ylangylang. Opojne i zavodljive cvjetne note decentno dopunjuje mošus i značajna drva. Parfem je dostupan u varijanti 100 ml Eau de Parfum.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This