Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 23.3.2015 u Svijet mirisa, Ženski parfemi | 0 komentara

Miris za povratak u školu

Miris za povratak u školu

Slatko razdoblje je još svježe od kada je završilo. A taj 1. rujan se već pojavio i donio sve radosti koje Vas čekaju u školskim klupama, no nigdje ne piše da si te trenutke ne možete dopuniti mirisnim užitkom.

„Učimo se“ – svaki dan cijeli život i do kraja života. Učiti se nikada ne prestajemo. I veliki svjetski stvaratelji parfema morali su najprije sjesti u školske klupe, da bi mogli stvoriti te nezaboravne kombinacije. Tako da sjednite i Vi u klupe i probajmo nešto naučiti!

1722924969-guerlain-la-petite-robe-noire-kreslena

Dobro će se pokazati npr. Guerlain La Petite Robe Noire

58496465-68-33303-parfemovana-voda-guerlain-la-petite-robe-noire-100ml-w-150x150

„Opet?“ Pa da, i ne ispričavamo se. Sa zaigranošću i svježinom dobro će odgovoriti na sve zahtjeve. Uvijek moderna i puna života, upravo je takav ženski parfem Guerlain La Petite Robe Noire.

Prijevod ovog naziva znači mala crna (haljina). Svakako je prigodna za školu. Miris Guerlain la Petite Robe Noire se otvara toplim i šumivim tonovima trešnje u kombinaciji sa bergamotom, gorkim bademom i lagano kiselkastim ribizlom, koji mirisu pridaje blistavost. Dominantni voćni tonovi neće smetati Vašim kolegama.

U srcu parfema se skriva romantična ruža, koja se postupno miješa sa vrućim crnim čajem. Jutarnji čaj možemo zasladiti lekoricom, koja je specifična po svojoj aromi u cijeloj kompoziciji srca parfema. Na samom kraju se otvaraju tonovi mahune tonke, anisa i vanilije. Slatki, lagano začinjeni kraj današnjeg testiranja potvrđuju riječi, da svaka priča ima svoj sretni kraj. Sa parfemom Guerlain La Petite Robe Noire svaki dan ćete se iznenaditi.

Isprobajmo i Bvlgari Omnia Amethyste

737041471-bvlgari-omnia-amethyste-kreslena

I kada ne bi znala reći, na ovoj slatkoj djevojci ne mogu pronaći niti jednu manu, moram joj dati čistu peticu. Savršena je za sve prigode. Izgleda uvijek moderna i spremna je za sve.

Ženski parfem Bvlgari Omnia Amethyste uklapa se među parfeme, koji neće smetati nikome u Vašoj okolini. Nježan je i sladak miris, mješavina cvjetnih i drvenastih tonova. Dati će Vam potreban osjećaj za cijeli dan. Glavna inspiracija za ovaj miris je polje irisa i vrt prepun ruža osvježen jutarnjom rosom.

1348356087-parfemy-do-skoly-1024x653

Note u bazi parfema Bvlgari Omnia Amethyste stvaraju heliotrop i drveni tonovi, koji podsjećaju na opojni miris čiste šume. Cvjetni dio Omnie Amethyste doslovno se ponaša poput kameleona – nekome miriše na šljive, nekome na ruže a nekima pak na svježi miris šumskih ljubičica. Grejpfruit na početku u kombinaciji je sa zelenim tonovima pridaje mirisu potrebnu svježinu. I možda nekome može miris Omnia Amethyste izgledati kao slatki bombon, ipak zavisi o pojedincu.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This