Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 24.3.2015 u Novosti, Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

Mirisi na godišnjem odmoru

Mirisi na godišnjem odmoru

Neke dame ne planiraju godišnji odmor. Ali većina od nas je drugačija. Još dugo prije odlaska, imamo sve isplanirano do sitnih detalja. Miris, koji ćete ponijeti sa sobom na zasluženi godišnji odmor, bi Vas trebali podsjećati na lijepe užitke i uspomene na bezbrižne trenutke sa obitelji ili prijateljima. Pa ako idete na godišnji odmor, idite sa novim mirisom!

 

Miris za avanturistične žene

 

Danas ste još na poslu a sutra ste već sa ispunjenom listom za godišnji. Ne volite duge destinacije? Najbolje si zapakirajte stvari još večeras i u jutro odletite u avanturu? Samo za Vas je stvoren miris Lacoste Touch of Pink. Ako volite upoznavati nepoznato, planiranje je za Vas izgubljeno vrijeme, Vi uživate u životu punim plućima! Vaš miris bi trebao pratiti Vaš životni tempo i trebao bi Vam odgovarati.

482346637-78-2620-2618-toaletni-voda-lacoste-touch-of-pink-15ml-w-209x300

Nema sumlje, da će miris Lacoste Touch of Pink biti izvrstan izbor, jer je upravo takav, kao Vi. Izvana je ružičast, ali oprez! Nemojte u njemu tražiti romantiku ili ruže. Šarm i ženstvenost mora biti, u mirisu jer u bazi stvara slatke tonove ljubičice, jasmina i vanilije.

Čak i ako se nađete usred plesnog podija, miris Lacoste Touch of Pink će Vas slijediti kao poslušni psić i nećete imati potrebu da ga promijenite. Unatoč slatkoći radi se o sportskoelegantnom mirisu. Da nebi bila poput bombona, najdominantniji ton je svježi citrusni ton crvene naranče. U zanimljivoj kombinaciji cvijeća i voća su začini poput korijandera, kardamon i sjemena mrkve. Začini pridaju zanimljivu aromu, koju poznajemo isključivo iz muških mirisa, ali ćete to i dalje biti Vi.

Touch of Pink nije miris, koji ćete osjetiti na svakom sjedalu u avionu, na svakom uglu. Vaš život će biti prepun avantura. Iz Vas će izlaziti adrenalin isto kao i skok od 10 metara ravno u ocean. Bilo da se uključite u svijet ovog mirisa ili super skok miris Lacoste Touch of Pink će uspjeti održati korak sa Vama.

Kada točno znate ono što želite

 

Ako još prije znate, s kime i gdje ćete provesti svoj odmor. Imate svoje omiljeno mjesto, na koje se rado vraćate. Vaš plan Vam uvijek uspije. Bilo da ste pažljiva majka ili nježna romantičarka, za zadovoljstvo Vaših najmilijih uvijek ćete napraviti sve što možete. Napravite i sebi zadovoljstvo i spojite svoj omiljen godišnji odmor sa novim mirisom Escada Joyful.

367573762-76-55130-55128-parfemovana-voda-escada-joyful-30ml-w-246x300

Ženski miris Escada Joyful je miris, u kojem žene mogu pronaći radost, pozitivne misli i samouvjerenost u stvarno velikoj koncentraciji.Dobro će zabilježiti sve Vaše doživljaje i uspomene sa ljetovanja. U bočici možete pronaći sočno voće lijepo servirano kao u hotelu i radosni pogled na egzotično cvijeće.

Baza se sastoji od mahovine, drva sandalovine i meda, koje dobro dopunjuje voćedinja, mandarina, nektarina i malo crnog ribizla. Kada ćete se zaogrnuti oblakom mirisa, odmah ćete osjetiti aromu voćne salate. Kada tonovi voća splasnu, srce ispunjuju tonovi bijelog božura i magnolije. Escada Joyful možda neće biti dobra za avanture, ali se radi o veoma univerzalnom mirisu prepunom romantike i radosti. Poput wellnessa, gdje možete sve brige ostaviti sa strane i uživati u krasnim trenucima božanskog mira.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This