Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 25.3.2015 u Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

Moderni chypre miris Gucci Rush

Moderni chypre miris Gucci Rush

Na prvi pogled miris Gucci Rush može se činiti dosadan. No nemojte se zavaravati! U minimalističkoj bočici se skriva atraktivni i veoma zanimljivi ženski miris, koji će Vas zasigurno osvojiti oponim tonovima i pružiti topli osjećaj.

Moderno umjetničko djelo

Parfem Gucci Rush stvorio je Michel Almairac godine 1999. Od svojeg predstavljanja na tržište, mala crvena kutijica zadobila je srce mnogih dama po cijelome svijetu. O njezinoj popularnosti svjedoči i prestižna nagrada FIFI za najbolji ženski miris godine 2000. Bočica može u nekome pobuđivati na video kasetu. I u meni pobuđuje isto, dizaj je minimalističan ali ima mnogo dublji smisao.

1954398771-gucci-rush

Gucci Rush

Moram priznati, da se radi o veoma neobičnom i modernom dizajnu, što još više naglašava intenzivna crvena boja. Moderna umjetnost, ekstravagancija i senzualnost, sve to se skriva u mirisu Gucci Rush.

Tajanstveni i osebujni miris

Gucci Rush je moderni miris, koji u sebi nosi novi stil, koji me osobno veseli. Miris sa kojim ćete biti posebni i razlikovati se od ostalih. Specijalno je dizajniran za žene, koje znaju što žele i znaju cijeniti njegovu kvalitetu i originalnost.

Koktel egzotičnog cvijeća je elegantan, čini ga gardenija i omamna frezija stvaraju početak parfema. Veoma dominantna gardenija, koja će neke možda podsjećati na miris magnolije. Cijela kompozicija izgleda veoma svježe, kao u buketu tek odrezanog cvijeća. Gucci Rush možemo uvrstiti među moderne chypre mirise sa svježim i voćnim akcentom.

1486024886-gucci-rushfgf

Reklamna kampanja za parfem Gucci Rush (izvor: bit.ly/17NErKS)

Korijander, vetiver i pačulij naglašavaju orijentalni karakter ovog mirisa. Zajedno sa cvjećem stvaraju jedinstvene arome – atraktivne, odvažne i nezavisne. U srcu se prolimaju slatka i senzualna vanilija, koja se spaja sa profinjenom ružom i jasminom, daje cijeloj kompoziciji parfema potrebnu dozu ženstvenosti i misterije.

Gucci Rush je cvjetni, ali razmjerno teži miris, koji donosi tople mirise asfaltne džungle. Imate li vlastito iskustvo sa ovim mirisom? A što kažete na miris Gucci Rush 2?

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This