Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 25.3.2015 u Parfemi, Svijet mirisa | 0 komentara

Najluksuzniji parfemi svijeta na jednom mjestu

Najluksuzniji parfemi svijeta na jednom mjestu

Srce svakog ljubitelja luksuznih parfema može zaplesati. U luksuznom shoping centru u Londonu bio je otvoren Harrods Salon de Parfums. Otvorenjem je bilo predstavljeno mnogo specijalnih i limitiranih glamuroznih izdanja. Nismo bili tamo ali uspjeli smo dobiti nekoliko specijaliteta, koji čekaju na posjetitelje.

Luksuz na svakom koraku

Harrods i dalje ne prestaje oduševljavati svoje korisnike luksuzom, ekskluzivima i inovacijama. Parfemska „krema“ predstavlja stvarno lagane i veoma lijepe mirise. U dućanu kao što smo već spomenuli, moći ćete naći neke od najluksuznijih zbiraka marki parfema na svijetu i među njima i specijalnu verziju stvorenu u počast ovog luksuznog otvaranja dućana.

Na površini 5090 m2 možete pronaći one najluksuznije marke parfema među kojima su: Bond No.9, Chanel, Clive Christian, Creed, Dior, Guerlain, Tom Ford ili Xerjoff.

Specijaliteti stvoreni ekskluzivno za Harrods Salon de Parfums

Među inovacije, koje su nastale u salonu, spada i novo izdanje parfema Dior J’adore, koje se skriva u renoviranoj bočici. Zavodljivi miris ruže u kombinaciji sa orhidejama stvaraju ključne tonove skladbe novog J’adore.

Chanel Coco Noir Extrait odražava najsnažniji oblik parfema Chanel Coco Noir. Bazni tonovi sačinjeni su od romantične ruže i nježnog jasmina. Miris je proizveden u pakiranju od 15 ml.

1257819327-chanel-coco-noir

Chanel Coco Noir Extrait (izvor: bit.ly/1wFHxY1)

Nova luksuzna kolekcija Bvlgari Le Gemme, bila je inspirirana ljepotom i sjajom dragog kamenja.

U arapskom stilu predstavlja marka Guerlain ekskluzivno izdanje Guerlain Santal Royal, koje je bilo objavljenjo u prvotnom otvaranju Harrods Salon de Parfums. Blistava crna bočica je ukrašena zlatnim detaljima. Ispod crne i zlatne boje se skriva orijentalna kompozicija sa tonovima drva sandalovine, kože, neroli, cimeta, ruže, ambre i mošusa.

1516595412-guerlain-santal-royal

Guerlain Santal Royal (izvor: bit.ly/1wFHxY1)

Marka Bond No.9 predstavlja limitirano Harrods izdanje – Bond No.9 Harrods Collection, koja će biti dostupna u posebnom odjeljenju luksuznih mirisnih parfema.

Ako nećete imati u planu put do Londona, ne očajavajte. Mnogo ekskluzivnih parfema možete kupiti i u miru svog doma od Parfimo.hr.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This