Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 25.3.2015 u Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

Nina Ricci L’Air: Romantični miris proljeća

Nina Ricci L’Air: Romantični miris proljeća

Romantični miris proljeća

Cvijeće na balkonu u cvatu, ptičice počinju pjevati. Hura, proljeće je napokon stiglo! Već razmišljate o novom laganom mirisu, koji možete koristiti ovog proljeća? Imam za Vas super savjet nježnog romantičnog mirisa.

Prozračan miris kao stvoren za proljeće

Ako niste u svijetu parfema apsolutni početnik, zasigurno ste naišli na bočicu sa golubicom. Ovaj miris mi je izgledao svježe i jednostavno sam si i sama morala nabaviti svoj vlastiti osobní par golubica. Nasljednik iz travnja 2011. godine, Nina Ricci L’Air, je romantičniji i profinjeniji. U svom vlastitom inoviranom pojmu odražava slavni miris Nina Ricci L’Air du Temps iz godine 1948.

1823348460-nina-ricci-l´air

Nina Ricci L’Air

Sastojci:
Početak: jasmin, biljka kozja krv
Srce: ljubičica
Baza: magnolija

Uspoređujući Nina Ricci L’Air sa L’ Air Du Temps je nepotrebno. Oba su potpuno drugačija. Nina Ricci L’Air izgleda jednostavnije, jasniji je i napunjen pozitivnom energijom. Ako imate vlastiti osobní stil i volite nježne mirise cvijeća? Tada ste na pravom putu prema genijalnom proljetnom mirisu.

Nina Ricci L’Air je romantični, profinjeni i topli cvjetni miris u koji ćete se jednostavno zaljubiti na prvi pogled. Cjelokupna harmonija je pažljivo uravnotežena, nije prilično ni slatka ni teška, već bezvremenska i prepuna lakoće. Radi se o čistom cvjetnom ženskom mirisu sa laganim i izražajnim tonovima bijelog cvijeća – tonovi zimoleza, jasmina i magnolije zajedno sa ekstraktom ljubičice.

2136827739-nina-ricci-l´air

Službena reklamna kampanja mirisa Nina Ricci L´Air (izvor: bit.ly/1aZzEYR)

Cijela kompozicija je mrvicu zaprašena puderom. Nina Ricci L’Air nije snažan, ali na koži se ovaj profinjeni miris dugo drži. Tijekom vremena, se ne mijenja nešto ekstremno, miris ostaje umjereno konstantan. Sve skupa miriše ugodno, glatko, svježe i jasno. Naprosto proljeće se osjeti sa svih strana.

Opskrbite se i Vi sa vlastitim parom golubica!

Golubice, koje su proslavile ovu marku

Bez greške najslavniji miris, L’Air du Temps, bio je predstavljena na tržište godine 1948. Još i danas je ovaj miris bestseller marke Nina Ricci. Sam dizajn, stilski par golubica koji je proslavio marku diljem svijeta, upisan je u povijest mirisa.

Par krasnih golubica na čepu parfema, simbol je mira i romantike, bio je od početka nastanka već predstavljen u nekoliko reinterpretacija. Neki od njih privući će Vašu pozornost šarmantnim perjem u bojama duge, dok drugi nude varijante klasičnog komada L’Air du Temps.

Dizajn bočice Nina Ricci L’Air, iza koje stoji Marc Lalique, bio je stvoren u duhu izvornog izdanja i ukrašen je nježnim ružičastim nijansama, koje odražavaju novi pristup mirisu.

Bilo da ove godine na proljeće posegnete za Ninom Ricci L’Air ili ne, jedno je sigurno, novi miris biste sigurno htjeli. Da li ste već razmišljali o novom proljetnom mirisu. Kakav će biti?

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This