Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 24.3.2015 u Njega kose, Savjeti | 0 komentara

Njega kose prije zime

Njega kose prije zime

Nemojte čekati da mraz uništi Vašu kosu! Započnite sa pravilnom njegom već danas. Tako Vaša kosa neće trebati čekati na njegu kao ozebla sunce.

Zbog čega kosa trpi u zimi?

Suhi zrak u prostorijama, gdje se grije radijatorima i niske temperature mogu oštetiti Vašu kosu. Neznate kako, da svojoj kosi pružite odgovarajuću njegu, nedostaje li joj sjaja, isušena je i tanka? Sve to ukazuje na da da se Vaša kosa buni i signalizira S.O.S. Kako se nositi sa tome? Veoma jednostavno. Saznajte što joj nedostaje i pružite joj potrebnu njegu.

Fun

Savjeti kojih se potrebno držati tijekom zime.

  • Nosite kapu! Jedino tako ćete držati svoju kosu u toplome.

  • Pokušajte što je manje koristiti fen ili peglati kosu neposredno prije izlaska.

  • Kosu operite mlakom vodom i koristite samo kvalitetnu kozmetiku.

  • Nakon svakog pranja koristite regenerator.

  • NIKADA nemojte ići van sa mokrom ili vlažnom kosom. Riskirate i svoje zdravlje!

  • Štedite sa šamponom.

Ne odgovaraju Vam kape? Ne vjerujem. Ali ako ste i dalje uporan protivnik pokrivala za glavu, ogrnite svoju kosu šalom ili maramom. U hladnom periodu vlasište se suši više nego u ljeto, zato nemojte kosu često prati šamponom.

Nemojte stvarati slamu na glavi!

Temperature ispod nule i vunene kapice većinom ne voli tanka kosa. Njezin najveći problem je, što je tanja tri puta od normalne kose. Bez pomoći stajlinga nemá dovoljno snage, da bi izdržala u takvom stanju, kako ste zamislili. Frizura je mlohava i elektrizira se.

Pomoći bi Vam mogla marka kozmetike za kosu Tigi. Proizvodi iz linije Tigi Catwalk pomoći će ukrotiti Vašu kosu čak i ako je veoma tanka, i pomoći kod elektriciteta. Šampon će iscijeliti oštećena vlakna i zaštititi od toplinskih oštećenja. Zaglađujući regenerator i sprej pružiti će Vam snagu, ukrotiti je i držati na mjestu. Zaštitni sprej i regenerator za oštećenu kosu popraviti će štetu, jako Vaša kosa već pati od oštećenja.

1670199739-tigi-catwalk

Kozmetika za kosu Tigi Catwalk – profesionalna kozmetika za obojanu i oštećenu kosu.

Trebate li dnevnu tonu gela ili voska i još uvijek to nije to? Da li Vaša kosa živi vlastitim životom? Da li je Vaša kosa veoma suha? Mošda je to zbog intenzivnog prelaska iz toplog u hladno i obratno. Ili još nešto gore – funkcija žlijezda lojnica. Tada Vašoj kosi nedostaje zaštitni sloj i to dovodi do brzog oštećenja strukture kose. Nema ništa lakše nego pomoći i pružiti zaštitu kosi. Proizvodi za kosu iz linije Kérastase Nutritive kosu će intenzivno omekšati, oživiti, hidratizirati i zaštititi. Neće više biti toliko lomljiva i lakše ćete ju raščešljati i oblikovati.

1634382221-vlasova-kosmetika-kerastase-nutritive

Ako Vam opada kosa, nemá razloga za paniku. Može to biti zbog sezone i kosa je u prijelaznoj fazi, nakon čega slijedi razdoblje mira i nakon toga će opet započeti. Ako je razlog za to stres, bolest, hormonalna neravnoteža ili loša prehrana, potrebna je hitna pomoć! Pozovite u pomoć kozmetiku za kosu iz linije Elseve Arginine Resist X3, koja je specijalno kreirana za žene, koje mogu imati problema sa tankom kosom, ali i problem sa ispadanjem kose.

2021317335-l´oreal-paris-elseve-arginine-resist-x3

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This