Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 27.3.2015 u Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

Novi YSL Paris

Novi YSL Paris

Pariz je mjesto odano ljubavi, Yves Saint Laurent je dizajner odan ženama, zato nije ni čudo, da u njegovoj kolekciji ne nedostaje parfem Paris, koji u sebi sjedinjuje kombinaciju dva lica sastojaka.

1344279939-yves_saint_laurent-ysl_paris-300x300

Yves Saint Laurent YSL Paris

Originalna verzija parfema Yves Saint Laurent Paris predstavljena je godine 1983. Tijekom nekoliko godina postao je u svijetu parfema bezvremenska klasika. Radi se o izražajnom cvjetnom mirisu, njegovi najglavniji sastojci su romantične ruže. Poslije prvog njuškanja ćete se osjećati kao da ste u Parizu. Iluzija je naprosto savršena.

Ruže dopunjuje sitno cvijeće naranče i ljubičice. Romantičnu atmosferu parfema Paris dopunjuje slatka vanilija. Lagani drvenasti tonovi na samom kraju pridaju parfemu potrebnu dubinu i izdržljivost. Godine 1985. parfem Yves saint Laurent je bio proglašen najboljim ženskim mirisom.

Nesputani buntovnik iz Pariza

 

1003440296-yves_saint_laurent_paris_rebel_collector-225x300

Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector izvor: bit.ly/1umNSYz

 

Pariška modna kuća YSL predstavlja novu verziju bezvremenskog parfemskog klasika parfema Paris. Ovaj biser će itekako obogatiti liniju Paris kao novi miris pod nazivomYves Saint Laurent Paris Rebel Collector.

Parfem koji je před Vama se skriva u originalnoj origami kutijici. Poslije otvaranja, koje podsjeća na cvjetanje cvijeta, pronaći ćete masivnu željeznu bočicu, dizajn u sebi podsjeća na prethodne parfeme iz teže linije.

YSL Paris Rebel Collector je moderni cvjetni klasik Paris. U ljubavnom duetu na početku prepliću se tonovi latica rajske jabuke i intenzivne arome ruže. Pulsirajuće srce se polako raznježuje pomoću citrusa, njihova svježina se u parfemu Paris Rebel Collector ugodno otvara drvenastim tonovima, mošusom i jantarom.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This