Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 30.3.2015 u Muški parfemi, Parfemi | 0 komentara

Parfemi inspirirani knjigom George Orwell

Parfemi inspirirani knjigom George Orwell

Čak i veliki svjetski romani imaju svoje mirisne verzije. Ako spadate među ljubitelje literature i parfema, ovaj članak će Vas oduševiti. Gospodo Ah-Oh Studio je bio inspiriran nekim književnim likovima i dao im vlastite bočice.

Dizajn koji bi zadovoljio i samog Orwella

Ova limitirana kolekcija muških bočica je uznemirujuće lijepa. Ovdje je stvarno istina, da je jednostavnost i lagane linije, koje preferira i Parfimo.hr., skriva pravu ljepotu. Izgled bočice je dizajniran tako, da bi dočarao staru bočicu. Dizajneri su se potrudili uhvatiti tamnih strana kultnih figura.

63923345-george-orwell-farma-zvirat

Nesvakidašnje bočice inspirirane knjigom George Orwella (izvor: bit.ly/1um4HUQ)

„Čovjek je jedino stvorenje, koje konzumira a da ne proizvodi. Ne daje mlijeko, jaja ili ne ore, ne može dovoljno brzo trčati da bi uhvatio zeca! Ipak, on je gospodar svih životinja…

George Orwell


Koncept cijelog dizajna je stvarno izvrstan. Baza je bijela i na sebi sadrži ime slavnog autora i njegovi citati. Kontrast je crna boja koja još više daje dojam. Boce na žalost nisu na prodaju. To bi moglo biti i dobro, jer tko želi mirisati poput životinjice Major?

„All aminals are equal, but some animals are more equal than others.”

“Sve životinje su jednake ali neke više od drugih.”

George Orwell

(slobodni prijevod)

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This