Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 30.3.2015 u Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

Parfemi inspirirani prirodom

Parfemi inspirirani prirodom

Bilo da ste aktivni vrtlar ili samo ljubitelj fantastičnog svijeta jedinstvenog cvijeća, mirisne esencije cvjetnih parfema će biti pravi izbor za Vas. Izabrali smo za Vas dva nježna cvjetića. Oba parfema imaju svoju osobnu čaroliju, koja će Vas zavesti, jako joj date šansu.

Kako miriše mak?

 

Tvorac mirisa Kenzo Flower by Kenzo je pred sebe postavio nikako lagani zadatak – stvorio je miris sa polja makova. Ovaj prekrasni cvijet zaveo je mnoge umjetnike i ljubitelje prirode svojom izražajnom crvenom bojom, ali ne miriše. Albertu Morillasu je uspjelo stvoriti snažni cvjetni miris, koji se može usporediti sa buketom ljiljana, ruža, ljubičica i đurđica.

Savršeno spaja čaroliju djevičanske čiste prirode i puls grada. Crveni cvjetovi cvijetaju usred burnog grada, i od trenutka kada procvate čini radost svim ljudima. Svojom jednostavnom ljepotom će očarati srca žena svih žena diljem svijeta. Zahvaljujući svojom jednostavnošću ovaj miris je 2002. godine dobio prestižnu nagradu FIFI za najbolji ženski miris godine.

1610213170-kenzo-flower-by-kenzo

Sastojci:
Početak: bugarska ruža, divlji glog, ruže, parmska ljubičica, kasija
Srce: cyklosal, hedion, jasmin
Baza: vanilija, opopanax, bijeli mošus

Nježni sapunasto – cvjetni miris Kenzo Flower se sastoji od tri osnovnih sastojaka. Izražajni cvjetni akordi se okreće oko parmske ljubičice, divljeg gloga i bugarske ruže. Sapunasti tonovi, koji su klasični za marku Kenzo, uspjeli su se zadržati i u parfemu Kenzo Flower u proporcionalnom omjeru. Na kraju, kada se cvijeće malo povlači, može se osjetiti njegova pudrasta osnova. Nije to snažan pudrasti miris, koji bi Vas mogao gušiti. Upravo suprotno. Bazu stvara senzualna vanilija i bijeli mošus. Radi se o umjereno, slatkom, ne previše teškom mirisu, koji će biti savršen za žene, koje se ne boje biti u središtu pozornosti.

Parfem ili komad nakita?

Bila je to ljubav na prvi pogled. Parfem Life Threads Emerald u stanju je stimulirati Vaše emocije i probuditi u Vama snove prepune bajnih tema i neispričanih priča. Šlag na tortu čini prekrasna bočica, koja je ukrašena srebrnim nitima i zelenim smaragdima. Ljepota koja zrači još više usarvšava kompoziciju ovih izvrsnih tonova.

 

825986877-la-prairie-life-threads-emerald

La Prairie Life Threads Emerald

 

Sastojci:
Početak: galbanum, agelica, narančin cvijet
Srce: ruža, narcisa, jasmin
Baza: ambra, hrastova mahovina, drvo sandalovine, iris

Ženski miris La Prairie Life Threads Emerald možemo svrstati među klasične zelene chypre mirise. Zahvaljujući netradicionalnim sastojcima poput akorda kože ili jantara, postati će osobní susret sa nezaboravnim iskustvom. Ako ne spadate u ljubitelje osobitih chypre mirisa, miris Life Threads Emerald će biti pravi izbor za Vas. Iako se na prvi pogled na sastojke čini poput klasičnog zelenog chypre mirisa, istina je suprotno. Tradicionalni lišaj je dopunjen cvijetom naranče i anđelikom koja „oštre“ tonove mirisa zaokružuje i stvara novi parfem pun nezaboravnih užitaka.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This