Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 30.3.2015 u Parfemi, Ženski parfemi | 0 komentara

Parfemi sa opojnim mirisom ruže

Parfemi sa opojnim mirisom ruže

Na Valentinovo, ništa nije prikladnije od romantične večere u dvoje, podsjeća na miris svježeg buketa ruže. Ugodite na pravu frekvenciju i impresionirajte svojeg voljenog.

Kakav je miris ruže?

Nije jasno, zašto miris ruže potiče toliko snažne osjećaje. Može biti zato, jer je ruža, poznata kao kraljica cvijeća, cvijet koji je elegantan i nježan, ali opet oprez na oštro trnje. Pravo ružino ulje dobiva se od najboljih cvjetova ruže i smatra se da je najomiljeniji sastojak korišten kod proizvodnje parfema. Istovremeno je i jedan od najskupljih. Najkvalitetnije ruže rastu u Bugarskoj, točnije u dolini Kazanlyk, a cvatu samo 30 dana u cijeloj godini. Stvara se iz njih apsolut, što je najčišći i najviše koncentrirani oblik mirisne esencije.

554644950-ruze

Ruža – kraljica cvijeća. (izvor: bit.ly/1D9I3mI)

Ako stvarno ne znate, kakav parfem odabrati, onaj sa ružinim sastojcima će Vam uvijek dobro pasati. Nema žene kojoj se ruža neće sviđati. Pitanje se nastavlja, kakav parfem odabrati za dan a kakav za večer. Predstavljamo Vam dvije mogućnosti.

Dnevni mirisi – Lanvin Rumeur 2 Rose

Ljeto, ružičasti grmovi, mirisi voća i bilja – sve to je najljepša postava za romantične šetnje. Mnogi filmski prizori se odvijaju u rascvjetalom vrtu sa balkonom obraslim ružama penjačicama, koje su nijemi svjedoci poljubaca i čiste ljubavi. Romantika koja proizlazi izravno iz klasičnog filma.

Da li ste ikada probali limunovu granitu? Ne mislim pod time na previše zaslađenu ledenu bljuzgu, već na pravi desert sa smrvljenim ledom koji se sastoji od sočnog limuna i njegove kore, šećera i vode koji će savršeno osvježiti tijelo. Isto tako započinje i ledeni miris Lanvin Rumeur 2 Rose.

890579581-lanvin-rumeur-2-rose

Lanvin Rumeur 2 Rose

Sastojci:
Početak: limun, naranča, bergamot, grejpfruit, kruška, zeleno lišće
Srce: Damask ruža, bijela ruža, đurđica, biljka kozja krv
Baza: mošus, egzotična drva, ambra

Limun, naranča, bergamot, grejpfruit, kruška i zeleni tonovi, prvo će Vas osvježiti a zatím Vam pokazati ljubav. Ženski parfem Rumeur 2 Rose je prigodan u vrijeme ljeta i kasno proljeće. Nakon početnog naleta ledenih tonova nastupa cvjetno srce. Čak i za nasljednika izdanja Rumeur tipične su ruže. Ne fali ni romantične, mladenačke đurđice sa slatkim mirisom mošusa i ambre u bazi.

Ako Vam se sviđa ruža, ali smetaju pudrasti tonovi, jer Vam pobuđuju miris na stare žene, onda će ženski parfem Lanvin Rumeur 2 Rose biti pravi izbor. Ovaj miris priziva sve dobne granice. Svejedno je da li Vam je 15 ili 50 godina, njegova svježina će se svakome sviđati. Na kraju i ženama u zrelijim godinama, koje možda ljuti limun, o ovom mirisu će misliti sve pozitivno.

Miris za večer – Lancome Tresor Midnight Rose

„Dogovorili ste spoj pod otvorenim nebom prepunog zvijezda sa svojim odabranim a on Vam je donio najljepšu ružu…“ je isječak kao stvoren za ljubiće. Na kraju krajeva ruže bi muškarci ženama trebali nositi svaki dan u godini a ne samo na Valentinovo i na prvom spoju – kažu neke žene, dok se neke baš i ne slažu. Da li je pametno željeti ruže svaki dan je na Vama. Zamislite samo koliko bi Vam troškovi za vodu porasli :D, a zbog komposta biste se mogli, na kraju krajeva, početi baviti i poljoprivredom -_-.

Lancome Tresor Midnight Rose je prozvan kao senzualni nasljednik posljednjeg izdanja Tresor In Love. Nije baš idealan za tropske ljetne noći. On sam se na koži razvija kao topli zagrljaj i zavodi gospođice koje će ga staviti na sebe. Na pomisao grmovitog mirisa Midnight Rose odražavaju se maline i ruže u punom cvatu. Isto kao i ledeno vino, tako i okus malina, miris ruže ima utjecaj prve noći sa mrazom. Uzrokuje da miris ruže miriše još više intenzivnije i slađe.

420121445-lancome-tresor-midnight-rose

Lancome Tresor Midnight Rose

Sastojci:
Početak: ruža, malina
Srce: jasmin, božur, ružičasti papar, listovi ribizla
Baza: mošus, Virginijsko drvo, vanilija

Strasni tonovi ruže sa malinama odražavaju svoju posljednju snagu, da bi ste Vi zamirisali. Ovaj dojam nadovezuje se na zemljano srce mirisa. Ružičasti papar i listovi ribizla proizlaze na početku mirisa ukazuju na zemljanost i snagu. Jasmin i božur pridaju romantični element. Tonovi u bazi su smješani iz tople i profinjene vanilije, drvenih tonova i sve to sa ogrtačem mošusa čiji je veo satkan od srebrnih niti babljeg ljeta. Obavijati će Vas dugo vrijeme.

Nije to klasična ruža, kakvu svi dobro znamo. Vrlo je koketan i zavodljivi miris noćne ruže, koja će Vam pružiti osjećaj jedinstvenosti i originalnosti. Nije pretjerano elegantan. Iako je sladak, nećete sa njime pružati dojam ružičastog bombona.

Kako bi izgledala Vaša romantična šetnja i kakav biste miris odabrali?

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This