Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Pravila nagradne igre

Opća pravila

Smisao ovog dokumenta je pružanje uvida u pravila nagradne igre organizirane na http://www.parfemi-parfimo.hr na socijalnoj mreži www.facebook.com (dalje samo “nagradna igra”). Ova pravila su jedini dokument koji potvrđuje pravila nagradne igre u odnosu na potrošače u RH. Nagradna igra će se održava na www.facebook.com.

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je tvrtka el nino parfum s.r.o. sa sjedištem u: Praškoj 1816, 50901 Nova Paka, IČ: 25292285, DIČ: CZ25292285, zapisan u tržišni registar Krajskeho suda u Hradec Kralove (ČR) odjel C, dokument 13548 (u daljnjem tekstu samo “Parfimo.hr”).

2. Vrijeme i mjesto održavanja nagradne igre

Vrijeme održavanja igre je od 1.1.2015. Nagradna igra će biti na socijalnoj mreži https://www.facebook.com/parfimo.hr (dalje samo “vrijeme održavanja nagradne igre” i “mjesto održavanja nagradne igre”)

3. Sudionici natjecanja

Nagradna igra je otvorena samo za fanove stranice http://www.facebook.com/parfimo.hr na socijalnoj mreži Facebook, koji mogu sudjelovati u nagradnoj igri prema navedenim pravilima. Tijek nagradne igre se može mijenjati te će to uvijek biti objavljeno u poratnom tekstu. Sudionici sudjelovanjem u nagradnoj igri prihvaćaju pravila i uvjete utvrđene ovim dokumentom te se obvezuje da će ih poštivati u cijelosti.

4. Princip i uvjeti nagradne igre

Tijek nagradne igre podložan je promjenama i u tom slučaju biti će objavljeno na fan stranici Facebooka.

5. Pobjeda u natjecanju

Pobjeda u natjecanju se može mijenjati u odnosu na aktualnu ponudu tvrtke el nino parfum, s.r.o. i pravila nagradne igre.

6. Proglašavanje pobjednika

Proglašavanje pobjednika održavati će se unutar tvrtke Parfimo.hr pod navedenim uvjetima natjecanja.

7. Proglašavanje pobjednika

Pobjednici će biti informirani u sadržaju nagradne igre na stranicama facebooka, https://www.facebook.com/parfimo.hr.

8. Predaja pobjeda

Pobjednici će biti kontaktirani i informirani na fan stranici, emailom ili telefonom.

Organizatori nisu odgovorni za rizike i štete nastale uporabom osvojenih nagrada.

9. Ostale odredbe

Organizator ima pravo nagradnu igru skratiti, produžiti, otkazati ili izmjeniti joj pravila ili isključiti sudionike zbog sumlje korištenja “likebota” ili drugih kršenja pravila nagradne igre. U slučaju, promjena pravila nagradne igre, izmjena će biti provedena pismeno u formatu dodatka i prikazana na internet stranici: http://www.parfemi-parfimo.hr. Ova promjena nastupa na snagu u trenutku objave. Organizator zadržava pravo izmjene pravila bez navođenja razloga.

Share This