Izbornik Stranica
Rss

Novosti, smjernice i savjeti iz svijeta parfema i kozmetike

Izbornik Kategorija

Poslano na 25.3.2015 u Ženski parfemi | 0 komentara

Pudrasta ljepotica Chloe Chloe

Pudrasta ljepotica Chloe Chloe

Pudrasta ljepotica Chloe Chloe

Pripadate u obožavateljice nježnih pudrastih tonova? Tada se možete kladiti na dokazani brend Chloé Chloé. Tisuće žena u cijelom svijetu su podlegle ovoj nježnoj djevojci, sa kojom ćete se iznenada naći u nezaboravnom raju, svježih cvjetnih mirisa.

Ništa nije poput Chloe

Jasno je, od kuda je došla popularnost, koja čak i nakon nekoliko godina od svoga predstavljanja na tržište, se ne stišava. Lagani, cvjetni miris Chloé možete susresti doslovno u svakoj fazi ovog mirisa. Prvo svjetlo dana je ugledao godine 2008. Chloé Eau de Parfum. Lagani i svježi, ali pri tome snažno zavodljiv i samouvjereni miris, koji svoju publiku opskrbljuje elegancijom i odvažnošću. Godinu dana poslije pojavila se njegova laganija i prozračnija reinterpretacija Chloé Eau de Toilette. Obje verzije nose iste ideje, ali u sastojci se lagano razlikuju.

►Boje u svijetu Chloé

Kakav je miris Chloe Chloe EDP?

Miris Chloé Chloé može se smatrati sigurnim ulogom – spada među klasične parfeme sa obilježjem modernog, koji je omiljen među ženama u cijelom svijetu. Tipičan je cvjetni miris, koji miriše najviše na ruže, malo na frezije i jasmin. Mirisno naručje Chloé se otvara starom dobrom kombinacijom cvjetnih tonova frezije i božura. Intenzivni miris cvijeća, koji su voljele i naše bake, stapa se sa egzotičnim slatkastim i sočnim lychee voćem.

1766220369-chloe-chloe-edp

Chloé Chloé Edp

Sastojci:
Gornje note:božur, frezija, lychee
Srce:ruža, đurđica, magnolija
Baza: ambra, cedar

Gornje note u sebi kombiniraju cvjetni buket ruža i nježnih đurđica, koje se postupno spajaju sa već dobro poznatom magnolijom. Svojim toplim mirisom grije zlatni jantar zajedno sa tonovima drva cedrovine. Značajno se raspoznaje sapunasta baza. Nenametljiv je to cvjetni miris, koji će Vas iznenaditi u svako godišnje doba svojom zaigranošću i senzualnošću.

Chloé Chloé je veoma diskretni, elegantni, cvjetni miris sa pudrastom bazom. Zahvaljujući lychee voću stalno je svjež. Univerzalni je ženski miris, senzualan i romantičan, naprosto onakav, kakav je na svojim počecima imao velike šanse postati masovno obožavan.

Po čemu se razlikuje verzija Chloe EDT?

Možda ne može biti jednostavnije! No čudo od čuda, mnogi smatraju verziju EDT kao mnogo boljom verzijom originalnog Eau de Parfum. Izvornoj verziji, njezini kreatori ostavljaju svježi povjetarac, koji miriše na omiljeno cvijeće (božur, ruže i frezije) i čisto proljetno zelenilo. Zahvaljujući cvijeću ne djeluje toliko sportski, kao mnoge druge toaletne vode.

209226316-chloe-eau-de-toilette

Chloe Eau de Toilette

 Sastojci:
Gornje note: lubenica, mandarina
Srdce: ruža, frezija
Baza: iris, drvo sandalovine

U bazi izniče topla ambra, koja stvara senzualnu dubinu verzije Eau de Parfum. Zamjenjuje je manje izražen i nježniji iris. Esencija skrivena unutar luksuzne bočice, ukrašena lijepom mašnicom, je smjesa elegancije i nježnosti, u kojoj možete svakodnevno uživati i Vi. Definitivno preporučujemo za ljetnu sezonu – savršeno će se uklopiti uz svijetle ljetne haljine, sa kojima će se nježno poigravati lagani povjetarac. Sa Chloé ćete se i šetnjom na ulici bučnog velegrada osjećati kao na rascvjetaloj ljetnoj luci.

[Total: 0    Average: 0/5]

alberta

Dobar dan svima vama koji volite modu, parfeme, šminku. Ovo je pravi blog za Vas, na kojem možete pronaći korisne informacije o svemu što Vas veseli. Pronađite inspiraciju, poželite nešto novo, upoznajte svijet parfema, a ako ga već poznajete, možete uvijek naučiti nešto novo. Na kraju krajeva ja sam poput Vas, znatiželjna djevojka koja uvijek traži inspiracije. Dobro došli !

Aktualizováno:

Ostavite Komentar

Članak nije bio komentiran. Budite prvi koji će prokomentirati.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This